www.abalancedlife.nl

Starten met Forever Living Products

wie zijn wij

Wie wij zijn20130922_131513 (1)

Wij zijn Hugo en Inge de Rooij. We hebben 4 kinderen: Davey, Joey, Wessel en Britta.

Verder hebben we ook nog een heleboel dieren waaronder 2 hondjes 2 paarden een stel eenden en ganzen 3 hamsters en een konijn.

Sinds 1992 zijn wij zelfstandig ondernemer in de horeca branche. We wonen sinds 2007 in het buitengebied in Zegge. Met een goed lopend eigen bedrijf kwamen we eigenlijk niets te kort (financieel althans).

Onze eerste kennismaking met Forever

Via een goede relatie van ons bedrijf zijn wij in 2011 in contact gekomen met Forever Living products, we waren direct enthousiast over de producten en zijn daarom klant geworden.

Na verloop zijn we ons steeds beter gaan realiseren wat deze producten voor invloed hadden op onze gezondheid. Maar niet alleen voor ons, ook bij onze dieren merkte we resultaten die we niet hadden verwacht.

In 2011 wisten we  al dat er naast het klant worden ook een zakelijke mogelijkheid was met Forever maar omdat we dachten dat dit veel tijd zou kosten hebben we dit toen links laten liggen. Pas in 2014 besefte we dat we dit niet goed hadden beoordeeld en dat het zakelijke concept van Forever niet veel tijd hoeft te kosten en goed te combineren was met ons eigen bedrijf. Daarbij levert het op langere termijn juist veel extra tijd op, tijd die we tot op dat moment steeds tekort kwamen.

Dit heeft ons in 2014 doen besluiten om actief meer met Forever te gaan doen en ook als distributeur aan de slag gegaan. Zo konden we meer mensen in contact te brengen met de producten en onze ervaring met mensen te delen.

Waar komen we vandaan

Beide zijn we onderneme(r)(end). We hebben een goed lopend bedrijf in de muziek branche dat ondanks de crisis ons van een goed inkomen voorziet. Binnen dit traditionele bedrijf maken we echter wel heel veel uren. Een eigen bedrijf is vaak hard werken, geen zekerheid, misschien wel een bovenmodaal inkomen maar weinig tijd voor jezelf of voor elkaar. Daarmee ben je niet in balans dus.

Maar zelfstandig of voor een baas werken, geen van beide is ideaal. Als je voor een baas werkt ben je geen eigen baas en zijn er dus regels en beperkingen. Als ondernemer weten wij echter dat een eigen baas ook niets anders is dan het ‘personeel’ van zijn klanten. Dus in dienst zijn van een ‘baas’ heeft nadelen, maar ‘eigen baas’ zijn heeft zeker ook zijn nadelen.

balancedWaarom aan de slag met Forever?

Wat ons aan spreekt in het concept van Forever is dat we geen mensen in dienst nemen die we binnen zeer strikte randvoorwaarden een bescheiden (en soms tijdelijk) salaris bieden zoals in ons gewone bedrijf het geval is.

Forever biedt veel meer mogelijkheden dan een baan kan bieden maar ook veel meer mogelijkheden dan ‘eigen baas’ zijn te bieden heeft. Binnen Forever is iedereen gelijk en iedereen heeft dezelfde groei mogelijkheden, ongeacht iemand zijn achtergrond. Iedereen kan zich volledig ontplooien en het beste uit zichzelf halen waarbij er meer dan voldoende coaching en begeleiding is van collega’s. Iedereen is bereid elkaar te helpen om zo samen meer succes te bereiken.

Deze kenmerken komen we in deze vorm niet tegen in een traditionele onderneming. Deze kenmerken maken het werken met mensen vele malen leuker. Door dit unieke concept kunnen we mensen écht iets aanbieden en kunnen mensen méér bereiken dan dat ze zelf vaak voor mogelijk houden.

Waar we naartoe gaanteam 

Wij hebben als doel om een team van enthousiaste mensen te coachen om het beste uit zichzelf te halen. In een paar maanden tijd hebben we al een mooi team van enthousiaste mensen mogen verwelkomen.

Binnen een periode van 5 jaar willen wij 10-15 mensen opleiden tot een positie in ons bedrijfsplan waarbij ze hun (huidige) volledige inkomen hebben vervangen en hun baan op kunnen zeggen om te genieten van meer vrije tijd (als ze dat willen).

Spreekt dit je aan en denk je dat je goed in het profiel past van de mensen die wij zoeken? Misschien kunnen we dan leuk samen gaan werken! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Lees hier meer over ons bedrijf en hoe alles in zijn werk gaat.

Inge & Hugo de Rooij

Heesterbosstraat 15
4735 TC Zegge

info@abalancedlife.nl

Inge : 06-47188289
Hugo : 06-44080043

Onafhankelijke distributeur van Forever Living Products. Distributeurs nummer: 310002013966