www.abalancedlife.nl

Starten met Forever Living Products

Profiel

profielWord jij ons nieuw team lid?

Binnen ons bedrijf bouwen wij aan een super leuk team van mensen. Een aantal eigenschappen zijn wel gewenst om succesvol te zijn.

Misschien beschik je niet over alle eigenschappen, dat is niet erg, mits je wel het enthousiasme in je hebt om de eigenschappen te ontwikkelen.

Enthousiasme is de drijfveer van succes!

We zijn op zoek naar mensen die een positieve instelling hebben! Waarom? Iedereen werkt graag samen met positief ingestelde mensen, dat geld zowel voor ons als voor mensen waar jij weer mee samen gaat werken. Mensen met een positieve instelling zijn enthousiast en het delen van dit enthousiasme werkt aanstekelijk naar andere mensen.

Je leert veel binnen ons bedrijf!

We zijn op zoek naar mensen die graag zichzelf willen ontplooien. Binnen ons bedrijf kan en mag je groeien. Iedereen zal je daar ook bij helpen om te groeien. Wil jij over vijf jaar nog steeds daar staan waar je nu staat dan is daar niets mis mee natuurlijk! Maar wij zijn vooral op zoek naar mensen die verder willen en meer uit het leven willen halen. Mensen die hun toekomst niet langer af laten hangen van anderen maar deze zelf in handen willen nemen.

Samen bouwen we aan een sterk team!

Tenslotte vinden we het heel belangrijk dat je het leuk vindt om anderen te helpen. Binnen ons bedrijf helpt iedereen elkaar maar daarnaast vinden we het ook heel fijn als we ook mensen buiten het bedrijf kunnen helpen. Om mensen geven is dus een belangrijke eigenschap.

Denk je dat je aan dit profiel voldoet? Neem dan contact met ons op om kennis te maken zodat we samen kunnen kijken of je binnen ons bedrijf aan de slag kunt!

Meer weten over de verdiensten!