www.abalancedlife.nl

Starten met Forever Living Products

Hoe zijn wij gestart met Forever

Hoe wij zijn gestart met Forever

wij-samenWij zijn in 2011 de producten van Forever gaan gebruiken. We waren bijzonder tevreden over deze producten en zijn gewoon klant geworden. We bestellen de producten eenvoudig online net zoals we onze boodschappen in de supermarkt deden.

Na 2 jaar kwamen we tot de conclusie dat we niet alleen direct bij het gebruik hadden gemerkt dat we meer energie kregen maar dat na verloop van tijd ook onze weerstand enorm verbeterd was en dat we lekkerder in ons vel zaten. We merkten ook dat mensen in onze omgeving baat bij de producten konden hebben en dat deze mensen ons ook gingen vragen hoe ze aan deze producten konden komen.

We deelde ons enthousiasme

Al snel werd ons duidelijk dat onze resultaten en enthousiasme ook voor anderen iets kon betekenen. Vanaf dat moment ging het ineens vrij snel want door met mensen te praten over onze ervaring hadden we direct wat klanten maar ook mensen die hetzelfde wilden gaan doen als wij deden. Namelijk hun enthousiasme met hun vrienden en bekenden delen.

Door onze aanbeveling kreeg Forever er nieuwe klanten en nieuwe distributeurs bij en wij worden hier sindsdien voor beloond! Een beetje vreemd want dat is een beloning die we niet krijgen bij het doorsturen van mensen naar de bioscoop of een restaurant. Maar wel logisch want in eerste instantie onbewust en later bewust waren we wel reclame aan het maken.

Ben jij klaar voor deze niet-traditionele vorm van marketing?