www.abalancedlife.nl

Starten met Forever Living Products

Het Bedrijf

forever-baarnForever Living products is een bedrijf wat al ruim 35 jaar bestaat en in ruim 150 landen producten naar de markt brengt. We zijn wereldleider op het gebied van Aloë Vera en bijenproducten.

Forever heeft een uitgebreid assortiment van producten. Veel van deze producten zijn uniek door hun eigenschappen en samenstelling. Van veel producten zijn er dan ook geen vergelijkbare producten te verkrijgen in de winkel.

Hoofdkantoor voor de Benelux (Baarn)

Geen winkel verkoop, geen reclame

Onze producten zijn niet in de winkel te koop. Wij maken geen dure reclame voor onze producten en ook de tussenhandel welke producten vaak duurder maakt maken wij ook geen gebruik van. Hierdoor zijn onze producten van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Misschien kent u Forever nog niet, dat is niet zo vreemd want in tegenstelling tot veel andere grote bedrijven maken wij geen dure reclames. Het kan dus goed zijn dat je hierdoor nog nooit eerder van ons hebt gehoord. Toch worden onze producten wereldwijd verkochte en is onze jaar omzet bijna 3 miljard dollar (en in de Benelux 20 miljoen).

forever-directOnze verkoop vindt plaats via onze webshop of via een distributeur. Alle distributeurs zijn nu eenmaal zelf ook consument van onze producten. Iedere distributeur heeft dus doorgaans de meeste producten gewoon op voorraad. Het distributiekantoor zit in Roosendaal (Noord-Brabant).

Wij bouwen een team met enthousiaste collega’s